2023-05-10 141 瀏覽
堅尼地城大量西方人雲集更有好多西式餐廳.之前試過有間漢堡價格比較貴,而且開門時間唔穩定嘅,今日突然發現有另一間性價比高價格更貼地有質素😚當中除咗漢堡包外,亦有多款意粉.午市套餐包含沙律或餐湯及飲品.整間cafe感覺田園風,坐得舒適自在🔸西蘭花忌廉湯+田園藜麥沙律餐湯西蘭花味極度濃郁,沙律配上香醋,酸微微,非常開胃.而且加上藜麥有咬口🔸Double Smash Cheeseburger($88/R)漢堡包分兩個size,普通size份量一d都唔薄身,餡料同樣豐富.手打牛肉牛味香濃,而且充滿肉汁.當中夾雜着芝士/生菜/蕃茄,當中更有自家製醬汁非常香口!一啖入口,口感非常好👍🏻薯角即叫即炸脆卜卜~🔸Tiger Prawn Linguini($138)嚟到已聞到好香蒜蓉味,珍寶虎蝦有三大隻,而且已剝蝦殼,非常貼心.意粉香濃入味,充滿蒜頭蝦膏醬味,想不到嘅惹味

🔸西蘭花忌廉湯+田園藜麥沙律

🔸Tiger Prawn Linguini($138)