2020-11-01
唔知有無人同我一樣天氣一轉涼就更加想食雪糕😹前幾日經過 @gelatetc 忍唔住買番杯涼下🤪本身一心唸住試佢嘅𝘀𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗽𝗲𝗮𝗻𝘂𝘁 𝗯𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿㗎,點知原來日日口味唔同,店員話基本上除咗𝗽𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼同埋𝗰𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁每日都會有之外,其他口味都係睇老細心情😹唯有下次再嚟過碰吓運氣啦👅.💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 8.2/10環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.2/10 (少量企位)服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.8/10回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 8.5/10🌟高質𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 • 推薦𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼✨.• 𝗧𝘄𝗼 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿𝘀 𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 • $54呢度嘅𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼口感𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆順滑,兩款味道都算香濃,但同時亦都會有好淡好淡嘅奶香味~.《𝗦𝗶𝗰𝗶𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼》🌟8.5/10🌟實不相瞞,其實今次係我第一次食開心果味嘅𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼🙈以前直頭係討厭到試過同男朋友𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲一個𝗰𝗼𝗻𝗲,佢嘅開心果滴咗落我個味度,我成個唔肯食哈哈~但近期決定𝘂𝗻𝗹𝗼𝗰𝗸下啲新嘢,發現𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰
💫整體體驗 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐚𝐥𝐥 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞✨
食物 𝐟𝐨𝐨𝐝 8.2/10
環境 𝐞𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 7.2/10 (少量企位)
服務 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 7.8/10
性價比 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐲 7.8/10
回頭率 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 8.5/10
🌟高質𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 • 推薦𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼✨
• 𝗧𝘄𝗼 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗼𝘂𝗿𝘀 𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼 • $54
《𝗦𝗶𝗰𝗶𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼》🌟8.5/10🌟
實不相瞞,其實今次係我第一次食開心果味嘅𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼🙈以前直頭係討厭到試過同男朋友𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲一個𝗰𝗼𝗻𝗲,佢嘅開心果滴咗落我個味度,我成個唔肯食哈哈~但近期決定𝘂𝗻𝗹𝗼𝗰𝗸下啲新嘢,發現𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼又幾好食喎!
男朋友話呢個𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼都真係幾高質,真材實料嘅感覺!好香濃嘅開心果味,仲要係越食堅果味越濃嗰隻😻
《𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗮𝗻𝗱 𝗛𝗮𝘇𝗲𝗹𝗻𝘂𝘁》🌟7.8/10🌟
次次食𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼都必必必點朱古力味,上年去意大利旅行基本上只係食過朱古力味嘅𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼,日日都堅持只食朱古力味👅好想去旅行啊~~~🥺
𝗔𝗻𝘆𝘄𝗮𝘆𝘀,呢一個係一個好𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱好食嘅榛子朱古力味𝗴𝗲𝗹𝗮𝘁𝗼,有一種食緊無咁膩嘅𝗻𝘂𝘁𝗲𝗹𝗹𝗮嘅感覺,朱古力都香濃,好食!
𝗚𝗲𝗹𝗮𝘁 𝗘𝘁𝗰 @gelatetc
📍#BELLYwongs_saiyingpun #BELLYwongs_HKU
#BELLYwongs_italian #BELLYwongs_sweets #BELLYwongs_icecream