2021-07-29 66 瀏覽
呢間餐廳其實我幾年前已經好想食,但係次次見到都好多人😮‍💨加上一個真材實料嘅丼飯價錢都唔平,所以一直都打算係慶祝活動先至去食😋前幾日終於去到食了,味道果然冇令我失望😍四重火山盛丼$298呢個丼飯材料真係好足🤩有滿滿嘅松業蟹肉、三文魚籽、拖羅魚蓉同金黃色嘅海膽😍拖羅蓉口感軟滑,海膽味道亦都冇令我失望鮮而不腥,份量仲要爆多🤤尤其而家去唔到旅行,真係可以頂一頂癮😌🐚鵝肝海鮮盛丼$248呢一款丼飯材料上更加豐富😆首先有大概六片輕輕火炙過嘅帶子圍繞住丼飯,帶子肉厚鮮甜,堅好食😋不過可能因為鵝肝啱啱烹調好就上菜嘅緣故,影響旁邊食材嘅溫度,所以呢碗飯嘅溫度比較暖🤭除咗呢兩樣主食材之外,呢一碗仲有魚子醬,呢個配搭我都係第一次試,成件事感覺好高級🤫

四重火山盛丼$298

🐚鵝肝海鮮盛丼$248