2022-01-28 247 瀏覽
1· 鋪面環境衛生都幾好👍🏻2· 餐枱比較寬闊,唔會有食頹飯嘅感覺👍🏻3·一入門口完全冇人理會,要問哩響收銀位嗰個人係咪任坐,先問我幾多位😒4· 食物真心好麻麻…😓泰式湯粉,重點係香料同魚露,碗湯淡口到… 🥲唔想提5· 呢度係自助落單,疫情期間呢點好好,避免接觸👍🏻6· 比餐具係用杯熱滾水浸住嘅,比多張紙巾嚟抺吓啲餐具,個感覺會好少少,茶餐廳都做得到,竟然門面靚靚嘅食店做唔到…🤦🏻‍♀️7· 我點嘅係泰式奶茶,電腦落單都可以有錯,都可以比錯野我?8· 價格與尖沙咀果啲泰式店差唔多,呢間響屯門屋村內,CP值一啲都唔高9· 入門口自助坐,落單自助,一張紙巾都無,連客人入門口最基本嘅嘢都做唔到,憑乜收服務費?⚠️結論⚠️有一次無下次,餐廳要有最基本嘅服務,先有資格收服務費,祝生意興隆
1· 鋪面環境衛生都幾好👍🏻
2· 餐枱比較寬闊,唔會有食頹飯嘅感覺👍🏻