2016-08-09 5253 瀏覽
第一次寫食評,因為真係好感動,唔寫食評唔得!今時今日出街食嘢,無論係去高級餐廳,定係酒店餐廳,定係私房菜,好既服務態度真係可遇不可求。通常都好Hea,員工好冇心機。客人好似欠左佢咁,所以安南嘅員工嘅服務質素真係令人眼前一亮!已經好耐好耐,我都唔記得左有幾耐,未試過一間服務咁好嘅餐廳。簡直係令人好感動。令人印象好深刻。雖然唔係一間特別貴嘅餐廳,但係佢嘅服務態度真係好到爆,成餐飯因為佢嘅好服務而食得好開心。講真成餐飯,對於食物,真係冇乜印象,但我會記得佢嘅服務好貼心好attentive。一位員工收走骨碟,另一位員工9秒9即刻換上新碟,員工間嘅配合同默契真係無得頂。一位員工收走有汁嘅碟時,𣈴到客人着住白恤衫,會提醒客人一句小心整污糟件衫,呢啲咁有血有肉有感情嘅服務去邊度搵呀!如果全香港餐廳都向安南嘅員工呢種服務態度,服務精神去學習嘅話,香港真係無得輸!一定要俾手指公!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
第一次寫食評,因為真係好感動,唔寫食評唔得!

一定要俾手指公!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻