2010-04-26 16 瀏覽
好耐無同媽咪一齊黎 "媽咪飯堂", 上個星期五本來諗住去食小寵包, 不過晚飯時間太多人, 免費泊車又得2個鐘, 所以都係去番TRIPLE O啦. 平時dinner時間無咩人既triple o, 今日我哋黎到既時候都滿座. 不過等左唔係好耐都有一枱客走. 我哋有3個人, 雖然我哋等到嗰張係二人枱, 不過有一邊係沙發都諗住坐住先... 就係我哋執緊枱既同時, 我哋見到有另外一張4人枱走, 咁我哋就梗係即刻轉枱啦. 我哋一路ling住自己個餐, 一路等人黎收枱... 好搞笑, 執野嗰個妹妹仔居然執左我哋之前嗰張二人枱先! 咁我諗住唔緊要, 等佢執完2人枱再執我哋嗰張枱啦. 點知佢收起嗰兩個盤居然走番去cashier等嗰幾個未齊既餐. 見佢等左一陣都未出得佢就諗住去做左其他野先, 但係都係唔諗住過黎, 我真係忍唔住大大聲嗌聲: 唔該!! 佢總算過黎幫我清左張枱喇......點左兩個餐, 一個魚柳包餐, 一個最普通既牛肉漢堡包. 魚柳包入面個塊魚好細又唔係特別好食. 同食平野無咩分別. 牛肉漢堡黎到即食, 嗰塊肉都唔係熱, 只係微暖! 仲要塊牛肉既size細過以前既~~~~ 唔知咁啱我哋係咁定係

點左兩個餐, 一個魚柳包餐, 一個最普通既牛肉漢堡包. 魚柳包入面個塊魚好細又唔係特別好食. 同食平野無咩分別. 牛肉漢堡黎到即食, 嗰塊肉都唔係熱, 只係微暖! 仲要塊牛肉既size細過以前既~~~~ 唔知咁啱我哋係咁定係而家改左係咁. 下次要再黎驗証一次. 成晚最得都係d薯條, 炸既時間啱啱好~~~ 而且上枱嗰陣係熱到燙嘴, good.

總括黎講今晚既既experience係我黎過咁多次最差既一次.
  • fries