2024-06-21
好少可有得食墨西哥菜😍好耐之前係荃灣食過好深刻,今日路過忍唔住都入咗去食!Chicken Quesadilla $145里個烤餅入面夾住勁多芝士同蕃茄醬同雞肉 perfect match😭😭外脆內軟,每啖咬落去都係濃濃芝士!食到停唔到口🥺佢仲配有牛油果醬,薄荷醬,沙沙蕃茄醬,俾你點😝我自己比較鐘意牛油果醬,多咗層油香味!!Butter chicken Curry $182有得揀配飲定配naan bread!我地梗係naan bread la😍超大塊,有蔥油,好香!再點埋個咖里,好得咼!!個汁係超好食,又唔辣,但又有濃濃咖里香味!!雞件唔係最嫩嘅,但個汁已經贏唒!!Chicken Tikka pizza $155好特別口味!!係外面勁少有得食!!有印度香草果,原來配pizza食又幾match!!一個pizza有成8塊,2個人食唔唒😂😂
Chicken Quesadilla $145
Butter chicken Curry $182