2016-05-06 267 瀏覽
餐廳位於灣仔大王東街,静中帶旺!樓底高,沒有壓迫感~感受到豐富濃厚既墨西哥氣氛!設計相當特別~完全感受到這是一間墨西哥餐廳!輕快既墨西哥音樂~雖然唔知唱緊乜!但已經讓人心情非常放鬆投入!飲品叫左杯sangria~是紅酒溝左d果酒再有d果肉~呢杯sangria非常易入口!清新既果肉~蘋果,橙等生果!飲落好清新!唔飲得濃酒既大家!絕對可以試試這個啦~紅魚刺身伴牛油果,非常健康既頭盤!用d粟米片配d餡料一齊食!食落好開胃,好清新!因為有牛油果,蕃茄,青瓜既配合~加上有魚肉在內!味道好鮮呢!烤仙人掌扒,講真句~~我是為這東西而來的!香港食到仙人掌既機會少之有少!聽朋友介紹呢間墨西哥餐廳係best in hk, 所以有機會食仙人掌當然要試下啦!放上鹽,青檸汁就食得,感覺像吃蘆薈咁,切開後有d透明液體滲出!應該都幾健康既~容易入口!!仲可以排毒wo, 咁真係要食多d呢!!古法烤豬肉伴薄餅~味道香濃!有墨西哥情懷!豬肉烤到剛剛好~~肉質樕滑唔乾身!配上薄餅夾住食好match! 醬汁唔辣又香!!正呀香蕉船,堅係香蕉係底~放上粟米味,椰子味雪糕!香蕉烤過,所以好香口濃味~最出色係粟米味雪糕~~好清新好香

!!

古法烤豬肉伴薄餅~味道香濃!有墨西哥情懷!豬肉烤到剛剛好

香蕉船,堅係香蕉係底~放上粟米味,椰子味雪糕!香蕉烤過,所以好香口濃味~最出色係粟米味雪糕~~好清新好香~又唔會過甜!勁想食多個添呀