2019-05-31
今日好開心被邀請參加由美國加州士多啤梨協會舉辦既媒體交流會!送上士多啤梨同杯鮮窄士多啤梨既飲品;一開始以為係普通既士多啤梨汁,點知飲落同我想像中既好大對比。佢冇乜甜味,因為真係鮮窄冇加糖,但反而令成杯野飲更加清新同fruity👍🏻士多啤梨形既朱古力mousse cake🍓 睇個表外已經屈左機😈 試幻想下出奇蛋入面唔係玩具,而係一浸士多啤梨味既soft mousse,成件事係咪好creamy😇?完全感受到啲士多啤梨有幾新鮮同清新🤤 粒粒都鮮味十足😚士多啤梨味既朱古力🍓🍫 當然,離唔開係士多啤梨既形狀啦haha! 但佢閃令令既外貌真係令我忍唔到!毫不留情咁一啖食左佢。爆芯架原來!等等,入面既係士多啤梨溶黎架!好好味!最後奉上既就係鮮肉士多啤梨mousse cup,其實只係比我encore 多次第一道既感覺,但分別在於佢係上而鋪上一層新鮮既加洲士多啤梨,陣「鮮」出哂黎😋好味又有益❤