餐廳: 彭慶記
資訊:

2008-03-30 11 瀏覽
前幾日同朋友去左彭慶記度食晚飯, 點了木瓜雞腳花生湯: 好似媽咪煲既湯士多啤梨生炒骨: d骨唔肥唔瘦, 夠熱同脆, 味道同士多啤梨好夾, 好好食~蒜香雞半隻: d雞肉好滑, 皮好脆, 連埋面上d炸蒜蓉一齊食好香口, 好食~啫啫生菜煲: 其實我唔太鐘意食生菜, 不過因為時令無通菜既關係所以先叫生菜, 個煲超熱, 味道都ok既, 有蝦醬既咸香味, 如果係通菜, 我諗我會鐘意d, haha~老闆同侍應態度都好友善, 地方又乾淨, 有機會會再去~
前幾日同朋友去左彭慶記度食晚飯, 點了

木瓜雞腳花生湯: 好似媽咪煲既湯

老闆同侍應態度都好友善, 地方又乾淨, 有機會會再去~