2019-03-19 405 瀏覽
食完飯之後想同朋友一齊hae 多陣。。決定一齊食個甜品!想搵個舒服的地方坐下傾吓計!行過urban見到啲蛋糕好靚就吸引左入去!夜晚有啲涼風嘅時候,坐出邊室外的座位真我好舒服!甜品櫃的蛋糕的款式真係非常多!每款都非常吸引! 除了有很多不同味道外,造型亦很吸引!有士多啤梨味蛋糕、綠茶味蛋糕、cookie and cream味蛋糕、red valet 蛋糕、朱古力味道蛋糕等等。。。。。我選擇了士多啤梨蛋糕!蛋糕插住支針筒好特別!針筒裏便嘅紅莓漿更加好似真血! 造型非常特別! 軟綿綿的士多啤梨海綿蛋糕加埋紅莓漿,食起嚟酸酸甜甜!味道非常夾!朋友選擇了red valet味嘅蛋糕!雖然冇士多啤梨蛋糕咁出色!但都一樣好好味!red valet 的味道加埋軟綿綿嘅蛋糕都好好食!見到人哋嘅咖啡都非常吸引!拉花拉得好靚.但因為我哋去到已經係夜晚!所以無飲到咖啡!下次可以再試吓

夜晚有啲涼風嘅時候,坐出邊室外的座位真我好舒服!