餐廳: 元気寿司 (Mikiki)
資訊:

2019-05-27 182 瀏覽
今晚朋友約聚會,朋友剛收工未食晚飯,我就喺屋企打咗底先出嚟,機緣巧合下嚟到元氣食嘢。嗌咗好多碟嘢壽司同小食,當然唔少得我好鍾意食嘅雞軟骨啦,煙煙unun,好爽口。天婦羅蝦壽司$10亦係必選嘅,每次都維持水準。上至下、左至右分別係:鰻魚壽司、炙燒明太子三文魚、炙燒牛油熟帶子炙燒黑椒熟蝦、炙燒澳洲牛、炙燒辛辣三文魚腩榮螺、牛油果軟殼蟹卷香辣吞拿魚卷、辛辣長鯺吞拿魚甜蝦蟹膏、玉子小柱飛魚籽食物味道毋庸置疑,呢個唔逐一寫喇。衛生情況良好,我哋都冇肚屙或唔舒服。服務良好,上菜速度迅速,店員都好有禮貌。環境闊落,坐得舒服總結,除咗價格高,其餘各方面都好滿意,難怪佢有成70幾間分店啦。

天婦羅蝦壽司$10亦係必選嘅,每次都維持水準。

上至下、左至右分別係:
鰻魚壽司、炙燒明太子三文魚、炙燒牛油熟帶子
炙燒黑椒熟蝦、炙燒澳洲牛、炙燒辛辣三文魚腩

榮螺、牛油果軟殼蟹卷
香辣吞拿魚卷、辛辣長鯺吞拿魚
甜蝦蟹膏、玉子
小柱

飛魚籽

食物味道毋庸置疑,呢個唔逐一寫喇。

衛生情況良好,我哋都冇肚屙或唔舒服。

服務良好,上菜速度迅速,店員都好有禮貌。

環境闊落,坐得舒服

2019-05-10
30 分鐘 (堂食)