2025-01-12 0 瀏覽
從來未咁樣食壽喜燒, 一直食的壽喜燒都係一鍋咩都放曬落去, 然後開火等煮滾就食得。 直至早幾日見到社交媒體網站 有人講呢一間餐廳 , 見到幾吸引😍, 所以今日就去試下😁。 未入去嘅時候,離遠已經見到有兩個人喺度等緊位, 咁就問下侍應仲有冇位啦,佢就話要等15分鐘左右。咁最後十分鐘就可以入位。 因為我第一次食,就問侍應應該點食先啱。 佢就好禮貌咁示範畀我睇正式食法,仲serve咗我哋食第一塊壽喜燒,亦都教咗我哋點樣煮雜菜和火力要用幾多級都話畀我聽,所以我覺得服務非常好👍👍👍。因當晚約咗家人打邊爐,所以只選了小份量,但喜歡食牛嘅我,就真係覺得唔夠喉😅。 但整體份量係夠飽嘅👍今次選了中間那款,不錯。下次要再試其他兩款和要大盛😁。 另外,雞蛋係選用蘭王,非常好味😋
2025-01-12
10 分鐘 (堂食)