2024-06-25
醬油盛合3款海鮮:醬油鮑魚、帆立貝、大蝦,畢竟是生食,食材的質素尤其重要,全部鮮甜,我食得放心,醬汁帶少少辣,增添惹味。每款牛肉各有特色!牛魔后上身🐂韓牛牛小排 • 和牛牛舌呢2款較薄身,但牛味依然香濃,前者肉質嫩滑,後者口感爽脆。和牛外裙肉• 和牛牛肋肉呢2款厚身啲,富有嚼勁,啖啖肉,似牛肉粒嘅感覺,少少脂肪,所以不怕dry,好juicy煙燻蘋果木豬五花(配生菜)淡淡的煙燻香氣和蘋果木的清新氣息。職員即時注入蘋果木煙霧,讓香氣慢慢滲入豬五花肉中,大概等3分鐘到,打開蓋,煙霧瀰漫,視覺效果一流,很治癒。比起一般的豬五花,味道多了層次感,配搭埋生菜,再提升多一個層次。雪梨水冷面食完熱辣辣的燒肉,雪梨水可清熱降火、潤肺去燥。用雪梨水做湯底,配冷冷的麵條,清涼可口。是日甜品 -Tiramisu柔滑的奶油配咖啡香,入口即化,幼滑細膩~另外,仲叫咗2枝啤酒🍻 盡興一番😎
醬油盛合
每款牛肉各有特色!牛魔后上身🐂
韓牛牛小排 • 和牛牛舌
呢2款較薄身,但牛味依然香濃,前者肉質嫩滑,後者口感爽脆。
和牛外裙肉• 和牛牛肋肉
煙燻蘋果木豬五花(配生菜)
雪梨水冷面
是日甜品 -Tiramisu
柔滑的奶油配咖啡香,入口即化,幼滑細膩~
另外,仲叫咗2枝啤酒🍻 盡興一番😎