2019-07-13 195 瀏覽
星期六同朋友睇完戲,二點幾,我地兩個都唔肚餓🙈所以上黎呢間靚靚地既cafe坐下,食個tea🥰我地入去既時候,💁🏻‍♀️待應好細心咁問我地會唔會怕曬,幫我地安排左坐靠裡面的位置~ 不過曬d個度係影相靚d既~ 📸❤️order左一個今日新出既tea set!叫🌤渡「夏」秘境~見到佢d相影得好靚~ 岩哂我同個friend打卡就叫左啦~🌈😛我地仲另外加錢叫左🍹兩杯貴妃荔枝茉莉茶~不會太甜,幾香,荔枝好大粒下😋😋🍔迷你牛肉芝士漢堡很足料,要食三啖先會食哂!牛肉幾juicy!🥪牛油果蝦多士多士整得很脆,不油膩!牛油果同蝦既配搭都ok🥬菠菜忌廉伴烤雞柳呢個好surprise! 因為我一開始無睇menu,以為佢係甜品,原來係咸既,好特別!😋係好吃既,好creamy、濃郁既菠菜味道!烤雞柳係好細既一粒咁!🥰🥰🥢巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻撻底有d似電糕筒既感覺,偏硬的~配搭在一起,咸香咸香的,不錯!👌🏻👌🏻🥢釀蟹蓋普通~🙂🍊香橙果凍好搞笑,我初頭以為佢真係橙黎架,原來係JELLY,好香!👌🏻Overall 都抵食😎百零蚊一個人,有得打卡📸,又坐得舒服👍🏻👍🏻👍🏻

我地仲另外加錢叫左🍹兩杯貴妃荔枝茉莉茶~
不會太甜,幾香,荔枝好大粒下😋😋

🍔迷你牛肉芝士漢堡
很足料,要食三啖先會食哂!牛肉幾juicy!

🥪牛油果蝦多士
多士整得很脆,不油膩!牛油果同蝦既配搭都ok

🥬菠菜忌廉伴烤雞柳

🥢巴馬風乾火腿蜜瓜紅菜頭撻