餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2022-06-16 58 瀏覽
呢幾年深水埗開咗勁多新餐廳 同friend去完黃金商場買電腦配件 天氣有d熱就想食沙律 7:00pm行行吓見到一間餐廳主打夏威夷衝浪碗 感覺好休閑舒服 點可以錯過呢  😆😆😆佢有幾款set畀你選擇 如果鍾意自己配搭嘅都可以自選鍾意嘅配料 性價比高 份量好大碗 豐富蛋白質 健康之選 仲有啲小食可以散叫😉😉😉Signature Bowl 808 $108壽司飯、三文魚籽、吞拿魚、枝仁豆、雜菌香菇、沙律菜、山葵乳酪醬、芝麻、和式青葱、木魚絲😘😘😘好大碗 好多魚生 三文魚籽同吞拿好新鮮 wasabi yogurt醬好開胃 好健康 夏天食感覺一流😛😛😛Signature Bowl ONO $88壽司飯、三文魚、溫室青瓜、雞蛋絲、皇帝蟹棒、果仁醬🥰🥰🥰賣相好靚三魚文切得大粒 食落新鮮 果仁醬幾多 撈幾均勻😃😃😃Cold dressing tomato $38
Signature Bowl 808 $108
Signature Bowl ONO $88
壽司飯、三文魚、溫室青瓜、雞蛋絲、皇帝蟹棒、果仁醬🥰🥰🥰
Cold dressing tomato $38