2024-02-18 31 瀏覽
🧇夏雪終於都回歸西環之前一直都聽西環嘅朋友講呢間窩夫好好食竟然真係等到佢重開,梗係要試吓佢嘅招牌窩夫♡ ᴡᴀғғʟᴇ ᴍᴇᴀʟ🧇鹹食窩夫都有佢嘅特色可以揀三種配料再加埋一個窩夫牛肉同埋豬腩都好似幾吸引所以就叫咗兩款煮食嚟配窩夫每一款都調味得好好單獨食每一樣都好出色不過始終我哋都係覺得窩夫應該配甜食,但整體嚟講都唔錯😍♡ ᴅᴇᴠɪʟ ᴄʜᴏᴄᴏ🧇呢個真係超大亮點成個窩夫勁脆,而且加埋雪糕同埋朱古力仲有香蕉配埋心太軟真係超邪惡🍫窩夫係超脆🧇而且心太軟夾埋其他配料嚟食個味道真係好濃郁! 完全值得有第二次ᴇɴᴄᴏʀᴇ ♡ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ 唔係間間甜品店都可以將ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ整得好好食呢間就做到有咖啡味亦都有酒味嘅ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ☕️🍸芝士嘅味道層次都做得好出色除咗打卡之外味道都同期望一樣🧁
🧇

♡ ᴡᴀғғʟᴇ ᴍᴇᴀʟ🧇