2009-09-05
話說我哋個好姊妹生日, 我哋特別為佢搵咗個有情調的地方開飯, 有人提議去Q CLUB, 好! 一於試吓。大約7:00PM去到, 只有一枱人食緊, WOW, 咁靜?! 真係好啱情侶黎, 燈光又柔和, 同我哋嘈喧巴閉有D格格不入呢!終於人齊叫嘢食, 樣樣叫啲大家SHARE食。泰式小食: 有五樣, 有春卷, 庶蝦, 串燒,沙律,豬頸肉,又有四個SAUCE, 豬頸肉配甜酸醬最夾。三文魚凱撒沙律: OK LA, 略嫌少咗芝士, 多D會好味D~泰式南瓜飯: 好正, 個南瓜好"林",配埋飯食一流!! 個飯有D辣椒, 少少辣, 但好正!!RIB: 失望...都係RUBY的RIB最正, 呢度冇咗我最鍾意的軟骨。雞胸: 好乾身, 而且好鞋口。值得一讚係環境一流, 而且中途有個外國人彈結他, 見到我哋就唱PRETTY WOMEN, 之後我哋要求唱生日歌, 佢好主動地唱中文生辰歌, 勁搞笑!!
終於人齊叫嘢食, 樣樣叫啲大家SHARE食。
雞胸: 好乾身, 而且好鞋口。