識揀一定揀豆腐topping 完美變做滿滿protein bowl🤩做完gym食最岩 有埋carbs and veggies 又可以揀低脂sauce~大路嘅三文魚🍣吞拿魚 八爪魚🐙食素嘅菇菇🍄都有一路食見好多人買takeaway👀推薦自選bowl 一樣價錢大碗啲🙊勁大頭蝦 食完先知本身想食果間係隔離街🤣呢度就細間啲 枱好高唔太好坐🙈🌟Build your own bowl ($88)(三文魚🍣Topping: 豆腐、蟹子、雞蛋絲🍳Base: half-half嘅壽司飯+沙律🍚🥗)明顯高過媽咪果碗🤣豆腐多到唔洗錢咁 剩係食餸都好飽😛魚生都新鮮 女仔可能少飯都夠🤣山葵乳酪醬食落似普通Mayo🧐Poh-keh ($88)(吞拿魚🐟Topping: 蟹子 洋蔥 海帶芽 Base: half-half)媽咪貪方便唔自選,揀左預先配搭好嘅~偷食左好多海帶芽幾彈牙😝鰹魚昆布醬油加飯岩我口味啲😚整體無build your own bowl咁澎湃🤣
Build your own bowl
🌟Build your own bowl ($88)
Poh-Keh
Poh-keh ($88)
2021-09-05
Build your own bowl