2023-03-15 443 瀏覽
星期一10點,南丫島好多舖都未開,難得開咗裝修又ok 咁試下。Weekday 嚟講坐咗7成都唔少人。擺設好外國風情,外國人主理,不過效率好香港,講野好快,行都行得好快😅Menu 有早餐,選擇都唔少,menu 其實有啲深,有啲應該唔係英文,同平時睇開嘅有啲唔同, 例如egg Benedict 呢度叫egg benny , 其實老闆娘都好熱情解釋嘅,不過節奏就比較快🤣,我最後點咗Fruhstuck , 應該係徳文嚟, 類似all day breakfast 咁啦,有肉餅,pancake , 蛋, 蕃茄…肉餅個香草好濃,有啲中東感覺,pancake 就係快餐店熱香餅, 蛋用個模整所以個型好cute 嘅❤️咖啡☕️要咗cuppcinno, 味道同奶泡都麻麻,不過menu 有double shot 其實就幾貼心嘅, 咖啡糖好中式😅埋單total 271, 收PayMe 同cash
Weekday 嚟講坐咗7成都唔少人。

埋單total 271, 收PayMe 同cash

2023-03-13
$135 (早餐)