2018-10-15
晚上11:30同男朋友食完附近出名既手卷後,竟然覺得異常肚餓🤔於是就去試下呢間咁出名既雞蛋仔行到埋去order, 本身兩個店員都忙緊,其中一個店員見我企喺度,即刻上前問我要咩,我話黃金雞蛋仔,佢即刻笑一笑話:黃金雞蛋仔牙?好啦~ last 啦! 實在係太好彩喇,仲有得食😂 之前等手卷時已見到有一堆人等雞蛋仔,就算我落完last order 都仲見到有5,6個人喺度等,好有人氣。於是我同男朋友就等到佢地走曬,店員都落左半閘。雖然係last order ,但店員都絕不馬虎,仲一臉親切笑容咁遞出香噴噴既港式雞蛋仔,笑住多謝我地,即刻覺得好有港味~呢間連鎖店雖然已經興左一排,但我地都係第一次食,果然名不虛傳👍🏻 係外脆內軟,每粒都散發鹹蛋香味,咬開真係見到一小粒鹹蛋粒粒雞蛋仔都好足料!係好高質既宵夜小食👍🏻 下次再試其他味😋😋