2020-11-02
今日係荃灣行街街,搵咗間餐廳食緊晏晝見到呢間餐廳裏面都好多人食緊,所以就同男朋友入去食lunch。行入去嘅時候就見到餐廳入邊多數人都係食緊burger套餐,咁我地都叫左一份食,我哋就帶咗兩個套餐,套餐前都會有個餐湯,今日嘅餐湯係忌廉蘑菇湯,好香濃而且好滑溜😋非常有口感😋仲有埋牛角包配上沙律菜👍好食😋牛角包可以點下個湯先食 😋個burger好大份😱成個burger裏面有好多唔同嘅蔬菜有蕃茄、生菜、洋蔥、燒雞☺️個賣相好吸引,食落味道唔錯,大份兩個人食非常足夠,薯條方便,即叫即製,熱辣辣而且好夠脆👍外脆內軟口感一流😛咁我自己就叫咗一個set lunch,燒春雞配薯仔西蘭花,佢配上自己調配的燒汁令到個雞肉唔會好乾身,食落口感都唔錯,而且好香,份量都係好大份😯薯仔煮得夠淋身🤤食落唔會覺得好乾的 係入口溶的感覺,接近薯蓉感覺飲品方面兩杯都好出色,我自己就叫咗芒果沙冰,夠芒果味而佢配上檸檬唔會太甜,另一半就叫咗榛子咖啡,用左咖啡冰嚟做冰感覺好特別而且咖啡好香醇嘅感覺,如果我自己唔係一早已經飲咗咖啡我都會飲返杯🤤