2024-04-28 110 瀏覽
晚餐當晚係平日,7點幾入座後不久開始餐廳滿座,要開始等位了,好好彩不用排隊。 有點可惜餐廳不能電話預約。雖然餐廳位置係商場店舖圍住既走廊中間,但係冇覺得好嘈。cafe座位舒服,可以坐耐啲唔會覺得逼。(今次食飯掛住傾偈冇影餐牌同餐廳環境)😝。唔知係咪因為人氣打卡cafe關係,當晚平日但受歡迎菜式好早就冇😫。一座低職員就站冇飯捲、人氣特飲都冇。。。好失望最後叫左泡菜豬手飯、菠菜闊條麵、Lotus餅焦糖wuffle、另外兩款橘子飲料。泡菜豬手飯:豬手夠林夠入味,熱啲會再好味啲菠菜闊條麵:份量不容忽視,芝士落手亦夠大方,但係預製食品焗得唔夠耐,麵中心有少少未熟🙂wuffle: 當晚最期待,亦冇失望👍🏻,睇相知道幾足料(職員會問使唔使後上,我地見人多怕等所以話唔使😂)服務方面,上菜速度好快,睇到得一、兩位只工係樓面一腳踢,雖然座冇虛席,但係都冇黑面或唔耐煩咁,讚👍🏻。

泡菜豬手飯:豬手夠林夠入味,熱啲會再好味啲

2024-04-05