餐廳: 三記飯店
資訊:

今次踢完波有d 夜,成十點幾唔可以留太耐明天個個要返早,所以為求快靚正就手食d野,拉埋大強今一齊飲少少啤酒問候一番。沿著蒲崗村道行五分鐘見到最近係呢間打冷, 不要求只要快 - 點左四味加三支生力,原來我地五個係今晚最後客人!!開頭以為仲怕"羅底橙", 所以更加沒有甚麼要求 ,,, 不過真的出乎意料之外: 炸大腸夠趣外貌也挺可觀、KuLo雞好似冇食到忘記了,所以唔想亂講 ~ 蠔餅 - 蠔算大隻, 肯定比廟街好吃,差好遠添, 唔係趕時間一定叫多客, 大強今食得最多 !!糖醋麵 - 最佳推介, 最梗要一定要點少少糖&醋, 好有口感, 而且麵條整得好靚好香, 十足十對完果班女子隊咁_內外兼備,實而不華!!

KuLo雞、炸大腸
蠔餅
糖醋麵

$45 (宵夜)
糖醋麵
蠔餅
KuLo雞、炸大腸
  • 糖醋麵、蠔餅 !