2023-03-06
🇭🇰土瓜灣- 品記鮮粉人家私房菜館☑️溫馨提示:7:30前埋單88折-可whatsapp訂座👅 麻辣小龍蝦(⭐8/10) 一打開就滿滿嘅麻辣味湧出來,小龍蝦亦都唔細隻~~蝦肉幾彈牙爽口 ,係會令人食過不停😍👅 重慶雞煲加配牛筋腩(⭐8/10) 雞煲好惹味好香,雞件嫩滑,切得大小適中,亦唔會食到有好多碎骨👍🏻👅 桂花冰粉(⭐7/10)呢個甜品喺其他舖頭唔係成日出現,今次見到就叫咗嚟食下佢究竟係點~原來個感覺係好滑溜溜,又甜甜地~~食完雞煲食佢 簡直透心涼☺️⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:品記鮮粉人家私房菜館 (土瓜灣)土瓜灣浙江街18號利·港灣18 1樓#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #土瓜灣 #土瓜灣美食#土瓜灣餐廳#品記鮮粉人家私房菜館
☑️溫馨提示:7:30前埋單88折
-可whatsapp訂座
👅 麻辣小龍蝦(⭐8/10)
👅 重慶雞煲加配牛筋腩(⭐8/10)
👅 桂花冰粉(⭐7/10)
🎏地址:品記鮮粉人家私房菜館 (土瓜灣)
土瓜灣浙江街18號利·港灣18 1樓
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #土瓜灣 #土瓜灣美食#土瓜灣餐廳#品記鮮粉人家私房菜館@
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_土瓜灣