2018-11-25 884 瀏覽
早上8點打電話去叫早餐外賣自取。五分鐘後到達餐廳想攞外賣,點知女侍應話個餐俾送外賣個個人拎走埋,要係到等佢拎返轉頭。心諗已經會吾會中伏。好啦,等左成個子終於攞返個餐返屋企食。點知真係中大伏。一打開真係嚇親,多士走牛油,火腿,煎蛋,豬排好似亂葬崗甘放係一個盒到。都算喇。全部野都係凍冰冰的,多士淋到麵包甘吸晒煎蛋啲油。煎蛋穿左成盒都係蛋黃。火腿凍到好似雪櫃拎出來。豬排就好似隔左一晚,連叮都無叮返熱俾我唯一熱既係碗通粉。正常味道。其實外加個塊豬排可以放入碗粉或者另外用紙袋放好。甘就吾會搞到雞蛋爛,麵包吸晒油。其實問多一句,就會好好多,吾好搞到個外賣甘核突囉。同埋專登自取就係唔想個餐凍晒,點知都係避免吾到。最後,聽電話個位都無咩禮貌!唔會再叫外賣
早上8點打電話去叫早餐外賣自取。
唯一熱既係碗通粉。正常味道。

唔會再叫外賣

2018-11-25
15 分鐘 (外賣自取)
$45 (早餐)