2022-08-22 152 瀏覽
上去朋友屋企玩,當然要帶外賣上去。因為真係唔知食乜好,所以就隨意係佢屋企樓下買野食上去。咁岩見到呢間有人排隊買野食,見價錢又唔貴就試下啦。。通常出街食飯,我都唔中意食飯,我中意食意粉,麵類😂我就點左個二人餐,再加小食,抵過散叫。。。炸雞髀🍗勁中意食炸雞髀,因為啖啖肉,又滑唔柴。炸粉係好脆!應該有麵包糠係外皮,入口真係酥脆!雞髀調味唔會過咸好食,又大隻!單骨雞翼我覺得個雞翼有KFC果隻雞翼嘅感覺,不過佢就係單骨,一啖一條骨扯出嚟,仲帶有小小辣,爽鮮茄牛仔柳炒意粉哇,一打開其實真係好大兜,仲有好多牛仔柳,啲牛肉都有牛味,唔會好un。意粉係即點即炒,唔會太油,意粉無汁偏乾身有小小茄汁,但真係炒到好香!金菇肥牛卷無得輸嘅小食,煎到好好食好大件!雜菌炒露荀個露荀唔會過老,好怕出街食果啲露荀有渣。呢個應該係用細條露荀去炒,所以好嫩。咁多肉,所以要嗌啲菜中和下嘅。肥牛炒腸粉好搞笑,我都未食過。啲腸粉有肥牛味,又唔會好咸,都幾得意😂呢一兜食完真係好飽肚!呢間小店得2個店員去整野食。鋪頭雖然有冷氣,但開放式,又有炸爐電磁爐,真係好熱,我見佢地出哂汗,件衫都濕哂。兩個男仔都好友善,落完單有講聲要等一下,即

炸雞髀🍗

單骨雞翼

鮮茄牛仔柳炒意粉

金菇肥牛卷
無得輸嘅小食,煎到好好食好大件!

雜菌炒露荀

肥牛炒腸粉

呢間小店得2個店員去整野食。鋪頭雖然有冷氣,但開放式,又有炸爐電磁爐,真係好熱,我見佢地出哂汗,件衫都濕哂。兩個男仔都好友善,落完單有講聲要等一下,即刻整俾你。外賣整完pack好,又會主動拎出嚟俾我
2022-08-16
15 分鐘 (外賣自取)