2024-04-11
今晚外賣加餸😌放工順路去咗一間我地最愛海南雞泰國菜😚食過番尋味呀簡直係!!而且佢地pack得好細心好用心,無試過倒瀉㗎👍🏼👍🏼👍🏼招牌海南雞 $194/一隻有雞髀仔,隻雞都好肥美!就算係雞胸位都係好嫩㗎😍入面係好juicy!而且啲皮都算黃,好吸晴👍🏼最正係佢個醬,一定要點呀!!有啲蒜味又酸酸甜甜地,配雞食,一流❤️❤️黃咖里牛腩 $110好正個咖里,送飯啱哂🤭好濃好香,夠哂味道👍🏼牛腩份量唔算好多,每人都有3舊嘅!有其他配菜,感覺食得都多樣化健康!!香辣豬肉碎燴飯(荷包蛋) $100里個飯好好食!一開頭擔心好辣,結果又唔會咼👍🏼佢個肉碎炒得好香,送飯又係一流🥺個荷包蛋係流心㗎,返到屋企開就爆咗黃,落咗飯😆唯一美中不足係佢轉咗紙盒裝,啲飯黐住哂好難but,而且佢pack得好實,要好小心食,如果唔係好易跌!!
招牌海南雞 $194/一隻
黃咖里牛腩 $110