2019-09-14 76 瀏覽
因為姨甥仔病咗要買外賣比佢做晚餐,上 Open Rice 見呢間幾多開心正評,就 send 個餐牌睇佢有無嘢啱,佢又揀到嘢食喎,隔個禮拜又再 order 🤔🤔 乜真係咁正咩?連細妹都話食物得,咁就揾日約埋同事嚟午餐 🤭🤭2 位同事叫咗海南雞喇沙摻摻,我試咗個湯都好香,我就叫咗黑醬油义燒葱油撈麵,好有驚喜喎,個义燒好香口,小小甜,個麵都好入味,同事試咗啲义燒都話好味,仲即刻打比大佬問佢食咗晏未,未就買個外賣比佢 🤣🤣🤣前前後後外賣堂食都幫襯咗好多次,質素算是穩定,個別食物未必咁啱口味,例如我試過食沙巴燒雞配蝶豆花椰醬飯,個雞好香好大件好好味,但個飯除咗顏色靚就食唔出有椰汁味。下午茶平啲到 6 點,好多時我 5:45 會打電話去落單,6 點放工去攞咁就慳返啲 😅😅

海南雞喇沙摻摻
黑醬油义燒葱油拌麵