2020-08-07 527 瀏覽
疫情之下好多餐廳都做特價,FB 就不停 loop 啲推介,今日就試一試呢間啦!用 openrice app 落單,app 未落單前預計 20 分鐘可以取食物,落咗預計單領時間變咗半個鐘,取真正領取到食物約需 40 分鐘。餐廳好忙,侍應們都忙於執單同沖調飲品,而我從門口望入餐廳就好明顯見到食物一盒盒放喺不同檯上,可能飲品未能及時預備好,所以就放喺度攤凍!我由領取食物返到屋企約 10 分鐘,打開食物時已得返餘温,黑松露軟殼蟹意粉好香,但牛油果蟹肉飯就唔得,牛油果好生,亦都好小蟹肉。檸檬蜂蜜啲蜜糖就沈晒底,加上凍飲更加難溶!黑糖卷蛋有驚喜,好香滑 👍👍檸檬芝士蛋糕賣相可愛,但味道一般,檸檬味唔突出 😅😅其實雖然係外賣,但及時送到比客人等客人享用時都熱都好重要!

檸檬蜂蜜啲蜜糖就沈晒底,加上凍飲更加難溶!

黑糖卷蛋有驚喜,好香滑 👍👍

檸檬芝士蛋糕賣相可愛,但味道一般,檸檬味唔突出 😅😅

其實雖然係外賣,但及時送到比客人等客人享用時都熱都好重要!

軟殼蟹黑色露意粉
牛油果蟹肉意大利飯