🔅LLB Bistro🔅上環🔅西餐🔅聖誕大餐果日我結果係買左聖誕大餐外賣,由LLB Bistro包辦嘅大餐~ 有5-6人份嘅斧頭扒,牛扒超嫩,入口肉味好濃,有超好食嘅烤蔬菜,有甜椒瓜茄,調味好夠~忌廉汁青口亦都好出色,白汁好香牛油香,亦好啱配麵包點汁~八爪魚沙律~ 好新鮮開胃~BBQ豬肋骨~ 烤得好稔身~ 啲肉一拆都鬆散了😚 好入味~三文魚紅菜頭意大利飯~ 味道好特別,比想像中淡但清新~ 但三文魚就重味啲,偏咸~ 果日啲相唔係影得好靚,又無特別放番上盤,請多多見諒🥲LLB Bistro網上訂座享9折優惠兼賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0tr0900~uZ5MGAA地址: 上環荷李活道188號地下電話: 35946790=====================#黃色經濟圈 #黃店 #上環美食 #上環cafe #上環黃店 #黃店外賣 #外賣 #外賣自取 #青口 #豬肋骨 #意大利飯 #聖誕大餐 #派對 #派對食物
🔅LLB Bistro🔅上環🔅西餐🔅

忌廉汁青口亦都好出色,白汁好香牛油香,亦好啱配麵包點汁~

八爪魚沙律~ 好新鮮開胃~

BBQ豬肋骨~ 烤得好稔身~ 啲肉一拆都鬆散了😚 好入味~

果日啲相唔係影得好靚,又無特別放番上盤,請多多見諒🥲

LLB Bistro
網上訂座享9折優惠兼賺Rice Dollars