餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-08-19 579 瀏覽
阿姐服務超差,買外賣慘過丐食,買外賣張單完全冇價錢,違反商品說明條例。其實只係嗌咗兩個餸,可以喺出面熱辣辣咁樣等,等半個鐘。但單號仲係有40張咁多。擺到明就係廚房做嘢真係太慢。我哋喺度搜尋自己外賣到未,跟住個經理勁囂張咁話,如果唔係堂食或者係俾錢就出邊等。因為我哋係行開咗諗住返轉頭睇吓外賣到未,並唔係有心去阻住佢樓面操作,但嗰個所謂經理嘅態度實在不能接受。我哋話退錢 佢係驚到搵個背脊背住我哋完全唔敢回應。都唔明點解呢間鋪可以生存咁耐。今時今日呢啲咁樣嘅經理,所謂經理服務態度真係唔得。有個堂食嘅食客買單俾錢 仲要話我哋好嘈,我覺得個食客根本冇將心比己,如果佢試吓喺外賣等半粒鐘,出邊仲要熱到30幾度,睇下會有咩反應。今時今日呢啲咁嘅餐廳真係唔食好過食。
2022-08-14
30 分鐘 (外賣自取)