2020-07-24
抗疫期間, 唔想去街市買餸, 就買咗呢個四人外賣火鍋套餐試下Hotpot takeaway deal for 4 persons 佢嘅賣點係牛, 總共有七款唔同部位嘅牛肉, 各有特色, 每款大概每人一至兩塊性價比算係ok, 因為平時淨係買牛肉都唔平嘅, 而家$568蚊四人餐。 但係冇得送外賣嘅, 所以要自己去取貨, 比較適合揸車人士🤔 我哋加咗$30蚊, 要咗個熔岩沙嗲湯底 - - > 真係好濃味 滾滾下都要加下水~其他配菜就正正常常, 普通嘢, 款式唔算多~我哋自己另外 加料加咗個菜~ 佢跟餐有兩個公仔麵一個稻庭烏冬, 大胃者如果唔食呢啲嘅話有可能未必夠飽可以更加好嘅地方: 如果跟埋指天椒粒, 蒜蓉嗰啲就會比較好... 我哋都係要自己預備👉🏼👈🏼耐唔耐都會想食一次嘅, 下次會想試下佢個牛油麻辣湯底 (都係要加$30)
外賣四人餐火鍋