2021-01-11
☃️天寒地凍最好就梗係打邊爐啦!限聚令再加上疫情...最好都係喺屋企嘆外賣火鍋就最安心啦!今次試咗外賣火鍋專門店牛摩既節日版火鍋!牛摩出名所有牛肉當日即刨,唔會刨定雪過夜,所以肉質特別新鮮美味,身為牛魔王嘅我點可以錯過先!🤩呢個港式封門柳大滿足套餐好豐富,有靚牛肉又有鮑魚,兩至三人份量都只係$358,每人$120有找就食到以下嘅美食啦!真係性價比超高😋⭐️ 日式加州反卷開爐期間嘅前菜!食住等湯滾就冇咁肚餓啦!⭐️日式磯煮鮑魚名貴嘅鮑魚煮返熱就可以食!鮑魚好入味又彈牙而且都幾大隻,一人一隻回晒本,好滿足呀!❤️⭐️封門柳牛肉我都係第一次食牛嘅呢個部位,牛肉味好濃,肉質柔軟而油份少,每隻牛只得一斤咋!係好矜貴嘅部位!⭐️特級牛肉美國肥牛從來都係人見人愛而且打邊爐必備!份量都好多添!⭐️雞肉無骨嘅雞脾肉,大大件又滑彈牙!⭐豚肉勁薄切,淥兩淥就食得!⭐️火鍋配料拼盤裏面有牛丸、魚蛋、芝士腸,仲有小朋友勁鍾意個板燒牛摩魚糕, 因為有牛摩可愛圖案,仲有芝士竹輪、芝士海鮮豆腐,啱晒我屋企兩個芝士小魔王🧀蔬菜方面有蘿蔔、南瓜、金菇冬菇同埋大量嘅娃娃菜、生菜,好健康!P.S 套餐之外仲可以另外追加其他食物㗎,我就追加咗
牛摩出名所有牛肉當日即刨,唔會刨定雪過夜,所以肉質特別新鮮美味,身為牛魔王嘅我點可以錯過先!🤩 呢個港式封門柳大滿足套餐好豐富,有靚牛肉又有鮑魚,兩至三人份量都只係$358,每人$120有找就食到以下嘅美食啦! 真係性價比超高😋
⭐️ 日式加州反卷
開爐期間嘅前菜!食住等湯滾就冇咁肚餓啦!
⭐️日式磯煮鮑魚
⭐️封門柳牛肉
⭐️特級牛肉
美國肥牛從來都係人見人愛而且打邊爐必備!份量都好多添!
⭐️雞肉
無骨嘅雞脾肉,大大件又滑彈牙!
⭐豚肉
勁薄切,淥兩淥就食得!
⭐️火鍋配料拼盤
P.S 套餐之外仲可以另外追加其他食物㗎,我就追加咗老公最愛嘅港式酸甜蕃茄味湯底($30)同埋小朋友最鍾意食嘅火鍋配料盛盒($98)❤️一次過就搞掂晒成家人嘅豐富火鍋晚餐真係好方便!