2020-12-14 1596 瀏覽
由新開張開始。 我一值跟進佢的外賣自取服務。疫情之下。 大部份青衣城食肆都容許。 打電話落單。 然後付款自取架啦。今日終於比我望到~ 即刻落定order 到時到候搵人攞貨😌 方便晒! 🦞上湯龍蝦伊麵! 最近澳洲龍題蝦當造, 148$ 一隻 , 真係忍唔到口架! 澳洲龍蝦爽口鮮甜! 沒有霉味或者太熟。本人最怕龍蝦尾overcook 似擦膠!請不要用波士頓龍蝦做比較! 絕對係唔同層次lor. 上湯伊面就差小小。 個上湯稀左小小。不過算啦。龍蝦送伊面。 送的仲想點?🐷黑豚咕嚕肉。48$ 大大份。好味。 低食。 配菜好足料。可惜冇骨。🤭 🐟 酸菜魚~ 148$ 原本諗住得幾舊魚肉。 點知原來入面有成條魚! 搵得返魚頭魚尾魚鮫。配菜瓜同粉皮都齊料! 大大碗好底食!海港薈呢~ 勝在海鮮真係平靚正! 街市都未必買到的價錢, 但係煮埋比我食! 利申一下,我冇股份😂
由新開張開始。 我一值跟進佢的外賣自取服務。
請不要用波士頓龍蝦做比較! 絕對係唔同層次lor.

利申一下,我冇股份😂
龍蝦伊麵
黑豚咕嚕肉