餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (MOSTown)
資訊:

2024-06-05 376 瀏覽
第一次買呢間茶木嘅外賣,估唔到質素都唔錯好有趣,佢$160嘅外賣套餐,原來仲要加兩蚊每份煮餐嘅外賣餐盒🍱😅😅明明已經係外賣嘅價錢嗌咗個糖醋豬軟骨飯同埋紅燒牛麵肉,兩個都非常出色,糖醋豬軟骨比較酸,但係有人就覺得唔錯鍾意酸少少口味啦就鍾意❤️朋友係咁讚🤣不過個豬軟骨真係炆得幾好!啲軟骨好腍好似牛筋咁飯嘅份量都好多,仲要係粒粒珍珠米!豬軟骨會有蘿蔔同紅蘿蔔,紅燒牛肉麵就會有白菜牛面肉都好正! 仲驚佢會唔會係啲唔知咩位又好肥 好多面珠墩嘅 嫩滑煙靭!嗰啲質素都好好,粗身有口感個湯都OK唔會太油加$26有一個小食紅油抄手四粒,比較娃娃菜底,之前堂食加娃娃菜得好少,明明菜嘅成本咁平!
第一次買呢間茶木嘅外賣,估唔到質素都唔錯
個湯都OK唔會太油
10 分鐘 (外賣自取)
午餐