2023-02-07
冬天好適合打邊爐🔥今次想推介呢間 @cheese_cafe101 佢哋最近推出咗芝士火鍋 外貌好吸引 打卡都唔錯 鐘意食芝士既一定唔可以錯過🥰 可以外賣芝士火鍋反屋企開心Share😍分量足夠我哋一家三口食 性價比好高!🫕黃金芝士火鍋 $380(麵包粒,車厘茄,椰菜仔,甘筍仔,新薯,司華力腸件,火腿粒)芝士火鍋有四個套餐 而我簡左紐西蘭燒西冷粒套餐 裏面會配埋2碗龍蝦湯+1小食+1焗飯裏面附送左兩個冇煙炭炭爐 兩個網架同埋兩個夾子 俾你地自己個人DIY😍小朋友見到一定好鍾意 不過小心火🔥需要大人陪同使用!炭爐嘅作用係用燒溶啲芝士/直接燒烤都得 有得玩又有得食 一舉兩得!芝士有一大份 味道香濃 會有微微嘅酒香味 濃稠且溫和鹹香 配搭香軟法包粒 味道好夾 法包粒烘得好脆 加埋芝士後味道更濃郁豐富🥰食完都唔覺得膩!🥦芝士白汁焗西蘭花小食方面要左西蘭花 屋企人都大讚 好淋好入味 配埋芝士同白汁 一啲都唔乾!🐷四層芝士鮮茄焗豬扒飯見到大部份人都選擇左呢個 一打開 估唔到份量超級多😍炒飯乾爽粒粒分明 豬扒嫩滑而且厚切 再配埋四層芝士 鹹香惹味 滿滿嘅罪惡感🔥
🫕黃金芝士火鍋 $380
🥦芝士白汁焗西蘭花