2010-01-27
今個星期日,父母有宴會,有兩個老友上泥睇波!!!所以叫外賣平時我地三人都無叫開外賣,但原來大埔外賣有好多選擇!!!KfC,M記,Plzza hut,Pizza box,芝脆雞,同shakey,但由於手頭上只有Plzzabox同shakey既傳單,最後揀左shakey.150蚊可以減20,而我地就點208兩個大厚批.一個係至尊,一個係德洲風味!!!泥到時,pizza尚算夠“暖”至尊批的確夠料,但味道反而德州風味好食!雖然個批“黑媽媽”甘!但入面有雞肉,青辣椒,白菌等等,甜甜地+少少辣,味道好match!!!188有兩個大批,平均一個九十幾.五算太抵,但味道搭夠.都ok既P.S.由於是次為外賣,所以評分中(環境)一欄為本人家之分數