餐廳: 元気寿司 (遠東金融中心)
資訊:

2018-05-23 777 瀏覽
  元氣壽司最近有好多新搞作,新幹線咩高速快線,lunch time既金鐘點會同你玩呢啲呀!我係會員,已經早左一個鐘攞飛,total等左45分鐘....A餐刺身竹輪卷湯烏冬定食,因為個個都食呢個餐,所以10分鐘就有啦!先到個沙律,d菜都幾甜,仲有條蟹肉,刺身每樣兩片,三文魚特別厚,甘甜有魚油味。北寄貝好大片,彈牙又清甜,壽司總共有6件,筋子壽司口感絕頂好,平日都要$10件,三文魚魚卵粒粒分明,煙煙靭靭,三文魚腩都好肥美,口感比起頭先刺身豐富,肥大d。主菜係竹輪烏冬,烏冬湯就一般,無乜味,但烏冬唔會好硬,算係彈牙有咬口。 $88再另收加一,金鐘,算係咁啦!

$88再另收加一,金鐘,算係咁啦!