2020-02-23 274 瀏覽
最近因為疫情都好少出去食飯,但係終於忍唔住,想出去食餐好既,所以決定左收工返元朗近近地食韓燒。之前上網搵過哩間韓燒有流水蝦食,所以記憶在腦海中,想搵次黎試下。入到去放低左個袋之後出去睇下有咩食,先發覺原來佢好似食自助餐咁好多選擇,由前菜沙律到甜品蛋糕等等都好多野俾你選擇佢有沙律吧,壽司吧,刺身吧,鐘意食既朋友可以食下,因為我先食燒肉後食熟食,所以食唔落啦。燒肉方面,款式要有都有,由菜到肉,甚王海鮮都有。肉方面,佢系都醃得個味好好食,唔會太咸,而且肉質好好,任食仲要哩個價位,真係唔錯好鍾意依佢既牛同埋雞。熟食個方面,我地食左水煮魚,芝士焗蕃茄,炸薯條,炸春卷,真係出料意料,同平時係酒店食半自助餐既質素差唔多,特別想推薦佢地既水煮魚同埋炸薯條。水煮魚佢既辣度做到四川麻辣水煮魚,魚質好"林"好滑。而個炸薯條好脆口有少少微辣好好食,令我愛不擇手。到最後食甜品,甜品既種類同酒店自己餐一樣咁多,而且好好食,我食左佢地既葡撻,蒸蛋,好多蛋糕,牛奶布丁,全部都好好食野飲方面,由機沖可樂,花茶同罐裝啤酒都有,所以野飲都算足夠整體黎,食物質素唔錯,而且款式選擇好多,位座舒服,而且侍應都好好,行過見到油紙要

燒肉方面,款式要有都有,由菜到肉,甚王海鮮都有。

好鍾意依佢既牛同埋雞。

到最後食甜品甜品既種類同酒店自己餐一樣咁多,而且好好食,我食左佢地既葡撻,蒸蛋,好多蛋糕,牛奶布丁,全部都好好食

野飲方面,由機沖可樂,花茶同罐裝啤酒都有,所以野飲都算足夠

整體黎,食物質素唔錯,而且款式選擇好多,位座舒服,而且侍應都好好,行過見到油紙要換都會主動出聲,下次都會再黎,下次既話會想加埋蝦試下
2020-02-13