2020-05-07 749 瀏覽
#fafafoodblog #fafafoodblog荃灣 #fafafoodblog放題<荃灣高質放題>😍每位228 蚊既放題緣聚 地方夠大 野食眾多 有 d野食可以用 qr quote點 另有一 d野食 係出面拎 , 食物選擇多 首先揀個湯底 有各式邊爐料 菜 麵 丸 豬牛羊雞 , 跟住日本刺身 雪糕 飲品 啤酒可樂汽水任飲 應有盡有👍🏻🍴刺身 有三文,吞拿 帶子 , 鱆紅 希靈 牡丹蝦等等 都算新鮮🦐🐟🍴湯底點左麻辣鍋 佢麻味偏少 辣味偏多 🌶️ 落野食幾香 我就鍾意落 d雜菇 粟米🌽 蕃茄調味 🍴小食有香脆春卷 炸魚皮 炸雞軟骨 八爪魚 中華沙律等等 🙂🍴天婦羅炸得唔錯 蝦肉彈牙 🦐仲有甜南瓜同 茄子🍆🍴打邊爐料十分唔錯 肥牛夠爽口 牛肩位彈牙 牛味濃 仲有香滑既豚肉🐷 香濃羊肉等等🍴出面拎既野飲好多 清酒 梅酒 日本啤酒 各式茶 汽水 都有 好多選擇 正😍#放題 #任食 #打邊爐 #火鍋 #麻辣 #肥牛 #任飲 #天婦羅 #刺身 #三文魚 #日本菜 Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻
<荃灣高質放題>😍

🍴天婦羅炸得唔錯 蝦肉彈牙 🦐仲有甜南瓜同 茄子🍆

Score 平均分 <7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#緣聚鮮鍋
荃灣眾安街55 號大鴻輝中心3 樓
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog荃灣
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓

歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog

Openrice 🍚: 花太郎

任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2020-05-07