2023-05-21
元朗一向都好多野食,行行下經過呢間見到野食嘅選擇好多元化,同朋友兩個決定揀呢一間食晚餐!一入到去職員服務態度好好,即刻安排座位比我地,食野過程中都貼心,一有需要就會出現❤️❤️野食方面只要分享店舖社交平台專頁以及留言就可以低至半價!三文魚軟殼蟹卷6本$88:平時出面食的大多數都係花之戀~今次呢個三文魚軟殼蟹卷有啲驚艷到我,意外地又幾夾,三文魚都幾新鮮~小食拼盤$98:小食拼盤入面有我最愛的炸榴連,一咬落去,榴連蓉好多好好食,榴連味好濃,另外蝦片好脆,98蚊又有雞翼又有咁多野食,好抵食!自家制叉燒拉麵$80:拉麵的湯底有幾款的選擇,我揀左我最愛的芝士湯底,有大大塊的芝士放左係面,另外拉麵的軟硬度適中,但我對於拉麵要求好高,所以呢個拉麵我覺得一般~北寄貝壽司2件$14:普普通通,但由於分享價可以平一半,原價係28蚊,所以都抵食牛肉壽喜燒$98:呢個最抵食,牛肉好多,啲蔬菜都好多,但係牛肉質素就麻麻地,但單純論抵食的話,呢個大大份夠兩個人食~另外叫左少少串燒,大頭蝦1串,鮑魚1隻,都係分享價14蚊一串!
三文魚軟殼蟹卷6本$88:
小食拼盤$98: