有無人都覺得一格一格嘅定食特別吸引(^ν^) 感覺有多款嘢食又款款都咁精緻,加上小碗小碟加持令人心情大好~❝日本吉列拼盤 配 自家製醬汁蕎麥麵❞ ($106)吉列炸物有海老、魚、魷魚,每件炸皮都偏薄,完全無皮肉分離情況出現,調味輕手、食得出食材原味。蕎麥麵配合醬汁感覺清新涼爽,適合盛夏熱天時享用。定食仲包括咗其他小碟如豆腐、泡菜等,份外豐富。𓂃𓈒 𓂂𓏸 碗盛 𓏸𓂂 𓈒𓂃 @matane_hk 天后清風街9-11號寶德樓地舖港鐵天后A2站出口,步行約3分鐘抵達每日12:00 - 23:00營業𓂃𓈒 𓂂𓏸 用餐提示 𓏸𓂂 𓈒𓂃店鋪裝修以明亮日式風格為主,係休閒用餐類別黎講算係坐得比較舒服嘅餐店,係附近而又食翻餐日本菜可以一試~𓂃𓈒 𓂂𓏸 𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𓏸𓂂 𓈒𓂃餐點味道 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡抵食指數 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡店舖環境 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡用餐體驗 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡推薦程度 | ♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡適合場景 | 休閒用餐𓃗更多同區美食 ☞ #17天后更多同類美食 ☞ #17日本菜𓃗♥️ 追 蹤 @17feelgood 發 掘 更 多 高 質 感 食 事 / 日

❝日本吉列拼盤 配 自家製醬汁蕎麥麵❞ ($106)

𓂃𓈒 𓂂𓏸 碗盛 𓏸𓂂 𓈒𓂃 @matane_hk

𓃗
更多同區美食 ☞ #17天后
更多同類美食 ☞ #17日本菜
𓃗
♥️ 追 蹤 @17feelgood 發 掘 更 多 高 質 感 食 事 / 日 常 / 旅 遊 提 案 ♥️