2023-03-13 206 瀏覽
經過街市見到啲豬手咁大隻🤣都停低睇下先!諗諗下就不如買埋翻屋企加餸🤪🧊德式燒豬手(特大) $98呢隻豬手不佢係呢間舖頭嘅招牌🤩真心勁高貨!😼又勁大隻🙊4個人分都完全唔係問題!👍🏻豬手嘅外皮好脆身😋味道唔會太咸,啱啱好😙肉質唔會好乾身的,肉呈粉紅色,肉質又嫩滑😚 最鍾意點買附送嘅芥末醬嚟食🤪🧊洒醉海蜇 $45海蜇超入味!😻吸收哂啲酒香✨一打開就即刻飄去我哋個鼻度🤣份量仲要超多!海蜇仲好有口感添😍🧊洒醉薰蹄 $45 靚時小編都幾鍾意食薰蹄🤪因為冇乜骨🤣懶嘛!呢一種薰蹄我就比較鍾意當係小食咁食✌🏻用嚟送酒食花生🥜不知幾chill 幾正✨洒味都幾重😙薫蹄仲好入味添!😆🧊惹味香辣烤雞髀 $22連隻雞髀都係大大隻!啖啖肉!😆超級Juice✨仲要係超厚肉阠同燒得好香!辣辣地幾惹味😚令人會追住嚟食🤩仲要唔算太辣啵😼✨今次食完,真係覺得呢間好適合用嚟加餸!😍就算唔用力加送平時買來做一啲佐酒小食都唔錯🍻性格比:9/10好食程度😋:8.5/10回頭指數💓:8.5/10 📍燒洒一族 (大元街市) (大埔)大埔汀角路10號大元街市地下403號舖

🧊德式燒豬手(特大) $98

🧊洒醉海蜇 $45

🧊洒醉薰蹄 $45

🧊惹味香辣烤雞髀 $22

性格比:9/10
好食程度😋:8.5/10
回頭指數💓:8.5/10

📍燒洒一族 (大元街市) (大埔)
大埔汀角路10號大元街市地下403號舖