2021-11-08 211 瀏覽
行過見到有人龍排隊買豆腐花,門口寫住現場製作 選用 加拿大無基因改造特級黃豆,8蚊一碗,外賣加1蚊,小朋友話想食豆腐花,咁我地就排埋一份買外賣返去食啦~ 好多口味選擇喎~同小朋友先食冰糖口味既豆腐花,佢話好食,之後我同佢開心share 桂花冰糖豆腐花,佢話原來桂花味仲好食喎~我都覺得桂花味好清新,之後我再同佢share我最期待既花奶豆腐花, 原來花奶同豆腐花可以咁配合,都係一個驚喜🥰,最後總結,佢同我一樣都係最鍾意花奶味豆腐花。呢度既豆腐花豆味香濃。..薏米白果豆腐花都好吸引呀~咬落薏米同白果配上滑滑既豆腐花~仲有雙重口感😄 ..豆漿同腐乳都好吸引喎~我地叫左燕麥豆漿,飲落有啲咬口,仲有飽肚感,豆漿同燕麥既比例適中,容易入口,感覺幾健康喎。 腐乳有辣同唔辣。..除左燕麥豆漿,仲有 薏米豆漿 同少糖 及無糖豆漿,豆漿黎講都算多選擇。 現場可以立食或者外賣。

現場可以立食或者外賣。
外賣自取