嚟到大埔朋友介紹我一定要嚟呢一間蒲頭島度打邊爐,佢話原來有得燒烤又有得打邊爐,不過我自己知自己事,見到cut咗咁多日就唔博命淨係打邊爐算啦!一入到去環境都好大喎!見未開爐梗係咋咋淋去睇下有啲乜嘢小食食住先啦!見到咁多小食咁就當然係樣樣都夾啲啦!款式好多其實淨係食小食都食得飽啦!淨係嘢飲都有幾個雪櫃俾我慢慢揀!一望到忌廉溝鮮奶二話不說梗係揀佢啦!就連打邊爐嘅配菜都擺好晒一碟碟等你自己拎返去,乾淨得來又唔會話份量太多!唔使嘥野!買到位坐發現呢度點菜都幾特別喎!我哋就選擇咗安格斯牛肉套餐!安格斯牛肉就只係包括一份,不過普通牛肉甚至其他海鮮都係任叫嘅!一份牛肉當然滿足唔到我呢個食肉獸啦!總括來講呢度都幾抵食嘅!基本上就算叫邊一個套餐都可以食晒其他所有嘅配菜!