2024-01-19 51 瀏覽
訂咗枱同男朋友去旺角食燒肉慶祝生日,呢間餐廳有勁多種牛肉食,啱晒牛魔王嘅男朋友,除咗有各種部位之外,仲有多種口味,今餐可以食個夠,另外亦都有豬肉和雞肉。呢間餐廳嘅肉比喺出面嘅更有特色,味道豐富,令人越食越開心。我哋食嘅係霞餐,入邊有成差唔多100種嘅食物可以俾我哋選擇,有兩個鐘頭時間慢慢食,每人$500都唔使。有齊牛肉,豬肉,雞肉和羊肉,仲有海鮮,天婦羅,串燒,麵食,甜品和飲品。呢個價錢有咁多嘢食仲咁有特色真係超值選擇。我最鍾意食嘅係M5 和牛西冷和A 4黑毛和牛五花腩燒肉,牛肉入口溶化,油脂味極度香,考慮面充滿牛油香味,一面燒香味一邊飄出嚟,未食已經流口水啦😍 A4香蔥薄切岩手和牛,有好香嘅香蔥味,鹹鮮味十足!多款海鮮,虎蝦,扇貝,廣島蠔🦪,鮑魚,比目魚西京燒,味淋魚乾任燒任食,呢個魚乾真係好好味,而且唔係間間餐廳都有得食呢款味淋魚乾,一定要把握機會食多啲