2021-10-06 157 瀏覽
有時食小食成日都會又想食呢樣又想食果樣,成日都會想食唔同嘅嘢,有時要分開叫其實都幾麻煩,所以見到拼盤呢啲嘢我多數都會叫拼盤,因為唔使煩同埋佢會幫我配搭好🤣🤣🤣懶人有懶人嘅食法。哈哈所以今次嚟到呢間台角,我自己好快就叫咗呢個小食拼盤,因為唔使煩,同埋睇相都幾多嘢食,同埋好友簡介入邊有啲乜嘢食。包括有以下嘅嘢食甜不辣百葉豆腐地瓜脆條四季豆雞軟骨雞中翼鹽酥雞塊台角小食拼盤 $58首先我想講吓呢個價錢有咁多嘢食真係非常之抵,性價比非常之高,當然要睇吓佢好唔好食啦。而呢個可以叫唔辣小辣或者大辣,照顧晒咁多人嘅口味,鍾意食辣嘅可以食藍鍾意食或者可以嗌唔辣鍾意食好辣嘅可以叫大辣。炸出嚟件件都好脆口,好好食,呢個份量其實都幾多,我淨係食晒咁多個小食都有啲飽飽地,非常之正,多數食小食都唔會飽但係呢個係有少少飽嘅感覺,可能係因為佢有地瓜地瓜係容易會飽嘅,所以其實都幾正。

懶人有懶人嘅食法。哈哈

包括有以下嘅嘢食

甜不辣