2023-09-25 88 瀏覽
✨燒肉我地燒咗好多:黑椒牛肉、雞扒、豬頸肉、豬扒、雞軟骨,都有燒下叉燒啊同丸子類🐽啲肉幾juicy 幾香,雞扒係好嫩滑,豬扒又唔會太肥😚😍配上燒肉汁一流!!✨自助熟食真係咩式食物都有😂有中式點心啦,中東定南亞嗰啲薄餅,日式壽司🤣🤣覺得冬菇西蘭花煮得好入味,所有炸物都做得幾出色,尤其是炸芋‼️,烏冬幾煙韌。普通系列:章魚燒、薯條、質地奇怪而鬆散嘅蒸燒賣。✨Dessert!!!太耐冇食甜品,好開心😭🙈我地食咗:·布丁(牛奶 杏仁 香芋 榴蓮呢幾種口味一樣都順滑嘅,口味有少少差異。例如榴蓮嗰個味非常淡,似係有少少榴蓮香嘅奶凍。香芋味幾濃味,估唔到😂😂·Oreo雪糕食落係幾勁Oreo味,不過好奇怪嘅係,呑落肚之後 真係完全冇曬Oreo個味🤔·香芋雪條不停食香芋💜💜💜雪條一樣都咁濃味

✨燒肉

✨自助熟食
普通系列:章魚燒、薯條、質地奇怪而鬆散嘅蒸燒賣。

✨Dessert!!!
太耐冇食甜品,好開心😭🙈我地食咗:
·布丁(牛奶 杏仁 香芋 榴蓮
·Oreo雪糕