依然喺度🤩 小編覺得真心唔錯🤪.🐷蒜片牛舌芯第一次叫呢一個小食 牛舌心口感軟嫩 帶有濃濃的蒜味 而且啲蒜片脆卜卜 增加咗整體嘅口感豐富度😋 超級開胃!🐷香辣忌廉雞肉炒麵炒麵嘅麵條Q彈有嚼勁 雞肉鮮嫩多汁 加上香辣忌廉醬 味道比我想像中辣🌶️ 但係感覺接受得到 而且味道濃郁🤣 之前一向都係食開忌廉烏冬唔辣嘅 今次挑戰食呢個 面頭都係有啲忌廉喺度🤣 撈埋一齊之後成碗麵都好creamy🥰🐷吉列牛定食每一台都有一個石燒爐😌 我哋叫咗呢一個吉列牛定食都係需要用到😂 好處就係可以自己決定要幾熟嘅牛肉 🤪 每塊牛肉都幾厚🥰 但又唔會因為咁而覺得好靭 而且有薄薄地嘅一層麵包糠包住咗 🤣 食落去就更加香同埋有口感 仲有芥末沙律醬可以點牛肉 感覺都幾特別 個芥末沙律醬唔辣嘅 真心幾好食😋 而且呢一個餐仲有胡麻豆腐、胡麻車厘茄、味噌湯同埋一碗飯素飯🍚豆腐新鮮 而且好滑😂 車厘茄不過不失咁樣啦🤣 冇咩特別好點評 個飯成碗都係日本嘅珍珠米🥰 加埋上面嘅飯素 食落特別好食咁樣😂😂😂.吉列牛忌廉烏冬專門店📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食
依然喺度🤩 小編覺得真心唔錯🤪
🐷蒜片牛舌芯

🐷香辣忌廉雞肉炒麵

🐷吉列牛定食

吉列牛忌廉烏冬專門店
📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心22樓

#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #銅鑼灣 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食